2016 Model Mercedes S Cabrio

2016 Model Mercedes S Cabrio

Gencinden yaşlısına , erkeğinden bayanına herkesin bir Mercedes hayali vardır. Kimi gençlerin hayalinde Mercedes CLS vardır kimisinin hayalinde SLK . Kimi Erkeğin rüyasını E 200 kasa Mercedes süsler ,kimi erkeğinse S 320 Mercedes. Kimi bayan A 180 e sahip olmak ister kimi bayanlar ise C serilerine . Bütün bunları düşündüğümüzde tek bir ortak payda vardır o da MERCEDES. İster makam aracı olarak kullandığımız ister tek kapı spor araç , yahut zorlu arazi şartlarında gücüyle tercih ettiğimiz SUV.  Farklı farklı şartlarda çok geniş bir kitleye kendini izlettiren bu marka yeni yılda önümüze 2016 model S serisinin tanıtım fotoğrafları ve detaylarıyla çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan 2016  model Mercedes S Cabrio serisi yine büyük beğeni topladı .

Gelmiş geçmiş tüm zamanların en güzel  Cabrio modeli olarak lanse edilen bu Cabrio model üç katmandan oluşan üstü açılabilir tavana sahip görünümüyle gözlerin pasını siliyor diyebiliriz . Birbirinden hoş ve klas renklerle sevenleriyle baş başa kalan 2016 Model Mercedes S Cabrio mavi , bej ve koyu kırmızı  renk opsiyonları sunuyor. Üstü açılabilir 3 katmanlı tavanı sadece 20 saniye gibi oldukça başarılı bir süre zarfında kapanabiliyor. İç donanımının güzelliği artık kalıplaşmış bir Mercedes klasiği olarak yine takipçilerine görsel bir şölen sunuyor. Nappa deri döşemelerle taçlandırılan araç içinde yine ilk defa 2016 model Mercedes S Cabrio da kullanılan yeni THERMOTRONIC klima sistemleri mevcut .

mercedesMercedes S Cabrio serisi dış görünümü kadar motor performans denkleminde de oldukça rüştünü ispat etmiş bir araç . Giriş seviyesi olarak s500 Cabrio 455 hp güç ve 700 Nm tork üretirken 4.7 litre motor ve V8 üniteye sahip şekilde sunuluyor . Bir diğer motor seçeneğinde 5.5 litrelik motor hacmiyle 585 hp güç ve 900 Nm tork üretebiliyor. Ayrıca dört çeker versiyonu bulunan 2016 model  Mercedes S Cabrio nun maksimum hız limiti 250 km olurken 0 – 100 km hıza 3.9 saniyede ulaşabiliyor. Otomobil Aralık ayında Almanya da üretimine başlayıp  bahar aylarında da teslimatlarına başlayacak.

You may also like...